Dystrybucja
artykułów mleczarskich
i spożywczych

Dystrybucja produktów spożywczych Dystrybucja produktów mleczarskich Dystrybucja produktów mleczarskich Dystrybucja produktów mleczarskich Dystrybucja produktów spożywczych Powierzchnie magazynowe Dystrybucja produktów spożywczych
Dział spożywczy

» Bakalie

» Cukier

» Herbata

» Kasze

» Kawa

» Konserwy

» Makarony

» Mąki

» Miód

» Napoje

» Oleje

» Przetwory

» Przyprawy

» Ryż

» Soki

» Syropy

» Słodycze

Dział nabiałowy

» Jogurty

» Margaryny

» Maślanka

» Masło

» Mleko

» Sery

» Śmietany

Bakalie

Zachowanie owoców w świeżości przez dłuższy czas jest niemożliwe. Odpowiednie przetworzenie pozwala jednak zatrzymać ich cenne właściwości na dłużej. Owoce poddane takiej obróbce zaczęto nazywać bakaliami. Początkowo delektowali się nimi jedynie ludzie zamożni. Z czasem jednak na stałe zadomowiły się w naszych kuchniach, stanowiąc doskonały dodatek do ciast i wypieków oraz smaczną i zdrową przekąskę.

Aga-Holtex

Ananasy, Chipsy Babanowe, Daktyle, Dynia, Figa, Imbir, Kantalupa, Kukurydza, Mak Niebieski, Mieszanka Bakaliowa, Mieszanka Studencka, Migdały, Morele, Orzechy Brazylijskie, Laskowe, Włoskie, Nerkowca, Owoce Goji, Pistacje, Płatki Kokosowe, Popcon, Rodzynk

Bakar Zaher

Bakalie Zaher, Daktyle, Fasola, Groch, Mak Niebieski, Mieszanka Bakaliowa, Migdały, Morela, Orzechy, Rodzynki, Sezam, Śliwka, Słonecznik, Wiórki, Żurawina

Edal

Nussland Bakalie migdały płatki, orzechy włoskie, rodzynki sułtanki, śliwka suszona, wiórki kokosowe, siemię lniane

Sante

Słonecznik, dynia, Jagody Goji, Len mielony, Migdały, Orzechy laskowe, Sezam, Siemie lniane, Słonecznik, Soczewica, Soja, Żurawina