Bakalie
Zachowanie owoców w świeżości przez dłuższy czas jest niemożliwe. Odpowiednie przetworzenie pozwala jednak zatrzymać ich cenne właściwości na dłużej. Owoce poddane takiej obróbce zaczęto nazywać bakaliami. Początkowo delektowali się nimi jedynie ludzie zamożni. Z czasem jednak na stałe zadomowiły się w naszych kuchniach, stanowiąc doskonały dodatek do ciast i wypieków oraz smaczną i zdrową przekąskę.
Aga-Holtex
Ananasy, Chipsy Babanowe, Daktyle, Dynia, Figa, Imbir, Kantalupa, Kukurydza, Mak Niebieski, Mieszanka Bakaliowa, Mieszanka Studencka, Migdały, Morele, Orzechy Brazylijskie, Laskowe, Włoskie, Nerkowca, Owoce Goji, Pistacje, Płatki Kokosowe, Popcon, RodzynkBakar Zaher
Bakalie Zaher, Daktyle, Fasola, Groch, Mak Niebieski, Mieszanka Bakaliowa, Migdały, Morela, Orzechy, Rodzynki, Sezam, Śliwka, Słonecznik, Wiórki, ŻurawinaEdal
Nussland Bakalie migdały płatki, orzechy włoskie, rodzynki sułtanki, śliwka suszona, wiórki kokosowe, siemię lnianeSante
Słonecznik, dynia, Jagody Goji, Len mielony, Migdały, Orzechy laskowe, Sezam, Siemie lniane, Słonecznik, Soczewica, Soja, Żurawina
Engine by: Web-Com.pl & Design by: SPOT multimedia