Dystrybucja
artykułów mleczarskich
i spożywczych

Dystrybucja produktów spożywczych Dystrybucja produktów mleczarskich Dystrybucja produktów mleczarskich Dystrybucja produktów mleczarskich Dystrybucja produktów spożywczych Powierzchnie magazynowe Dystrybucja produktów spożywczych
Dział spożywczy

» Bakalie

» Cukier

» Herbata

» Kasze

» Kawa

» Konserwy

» Makarony

» Mąki

» Miód

» Napoje

» Oleje

» Przetwory

» Przyprawy

» Ryż

» Soki

» Syropy

» Słodycze

Dział nabiałowy

» Jogurty

» Margaryny

» Maślanka

» Masło

» Mleko

» Sery

» Śmietany

Maślanka

Tradycyjna maślanka powstawała na skutek oddzielenia kwaśnej śmietany od produkowanego w warunkach domowych masła. Aktualny sposób produkcji tego artykułu wygląda jednak zupełnie inaczej. Dostępne obecnie maślanki to połączenie mleka oraz odpowiednich szczepów bakterii. Aby nieco podnieść atrakcyjność tego produktu, do maślanki dodaje się odrobinę soku lub przecieru owocowego, tworząc tym samym maślanki smakowe.

OSM Włoszczowa

Maślanka Naturalna

SM Mlekpol

Maślanka Mrągowska, Truskawkowa, Stracciatella, Owoce leśne

Zott

Maślanka Naturalna Rozkosz